Members From:
× Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

Adidas Air Huarache Herr

More
9 months 1 week ago #23 by gfdcxcv
File Attachment:


Med den helt nya Adidas Air Huarache Herr silhuettens ursprungliga konstruktion fortsätter att vara en av Swooshs toppsäljare med frekvens, vilket ger mest aktuell uppmärksamhet när det gäller den här klassiska linjen. Servar som en av de mer bekväma och mångsidiga sneakersna på planeten, är nästa klädsel för den tidtestade Huarache en ren kombination av Ved Orange, Vit och Segel som hänger på de ljusaste av de tre nyanserna för att utgöra majoriteten av dess mask och gummi övre. En sista touch av kontrast anländer via svart detaljering på sin signatur tungkammar samt dess yttersål och gummerade hälformar.

Den klassiska Nike Huarache har fått många en makeover sedan den ursprungliga utgåvan 1991. Från Huarache andas till Huarache Drift och mer kan den fortlöpande löparens ursprungliga design språk tolkas på många olika sätt. Nu har ett annat nytt tag på OG Huarache uppträtt: Air Huarache Grip. Med en högkvalitativ fotklaff i sokstil med flera remmar och ett gigantiskt snörningsklänning med Adidas Air Huarache Herr -märkesvarumärke i retrostil ger sko en titt som nästan är sci-fi i sitt utseende. Hälskorgen har "Grip" istället för standard "Air" -branschen, och kontrasterande accenter ankommer både på tobox och hälfliken.

I fortsättningen av sin 25-årsjubileum kommer Shoe Palace att släppa en andra iteration av Air Huarache som en del av sitt samarbetspartnerskap med Adidas Air Huarache Herr . Denna andra version, belysad av återförsäljarens underskrift röda färgschema, presenterar illustrationer av Bay Area artist Joonbug som representerar Shoe Palaces historia med specifika signaler nära hjärtat av SP-familjen.

https://www.skortmall.com/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.077 seconds

Teamspeak 3 Viewer

Arma 3 Server

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random